11 juni–24 juli

HORISONT

Gert Germeraad, Maria Hillfon, Torbjörn Larsson, Eric Length, 
Elisabeth Moritz och Sara Wallgren
Curator: Susanne Lindblad

horisontinvigning 
Från invigningen den 11 juni

 

KONSTPEDAGOGIK

 

BB Konsthall


Hej Konst!

Bli inspirerad, upptäck nytt, känn dig nyfiken på och bekanta dig med samtidskonsten. Du möter konsten i våra utställningar genom guidade visningar, workshops, konstprat eller med ett specialkomponerat program. 
Vi har även en öppen verkstad där vem som helst kan skapa och göra sin egen konst. Från de allra minsta till de allra äldsta. På egen hand eller tillsammans med vår konstpedagog.

Naturen är ständigt närvarande på Tjörnedala, upptäck konstinstallationer längs vår Art Walk, skapa egna konstverk av naturföremål och lyssna på havets brus. Skåneleden går bara några meter från konsthallen med en fantastisk utsikt över Stenshuvud.

Välkommen att kontakta konstpedagog Sofia Enbom för mer information, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.,">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0414-26080
Följ oss på instagram, facebook och twitter! @ungkonsttjornedala Tjörnedala konsthall/ÖSKG @tjornedala

 

Konstklubb
Varje onsdag kl 15–16 har vi skapande verksamhet i vårt projektrum. Teckning, måleri, skulptur, textil.... Tillsammans med vår konstpedagog skapar vi i olika material och former. Från 5 år.

Sportlovsworkshop
Snart är det dags för workshopen Skapa Stort! Med hjälp av återbruksmaterial, t ex gosedjur som deltagarna har med sig hemifrån skapar vi monumentala skulpturer, teckningar och andra konstföremål. För mer mer info och anmälan maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

När? 22-23 februari. Vernissage 24 februari

För vem: 6-12 år

Konstnad: 120 kr inkl. fika. Betalas in vid anmälan till bankgiro 5314-9100

Plats: Tjörnedala konsthall, Baskemölla

 

 IMG 2205


 

Art Walk

För oss är konst och natur nära sammankopplade och viktiga källor till att stimulera sinnena och välbefinnandet. Skönheten i landskapet med former, färger, hav och kust påminner om en konstupplevelse. Genom ett samarbete med Stiftelsen Skånska Landskap ger vi dig möjligheten att uppleva konst och natur tillsammans. Under sommarmånaderna och en bit in på hösten möter du platsspecifika konstinstallationer längs en del av Skåneleden, mellan Baskemölla och Vik. Slingan kallar vi Art Walk. Vi arrangerar visningar och workshops knutet till Art Walk samt ett konstpedagogiskt material du gärna får ta del av. Kontakta vår konstpedagog för mer info, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

liten till hemsidan           

liten nr två till hemsidan

 

MEDLEMSSIDOR | Dagordningar och Styrelseprotokoll 2017

TJÖRNEDALA KONSTHALLS CAFÉ

Fikasugen? Då är vårt café rätt plats att besöka. Vårt fokus ligger på kakor och bakverk men vi serverar öven mer matiga alternativ. Kaffet dricker du givetvis ur lokalt producerade koppar gjorda av ÖSKG:s medlemmar.
Vi har sittplatser både ute på vår vackra innergård och inomhus.

Caféet har öppet 1 juli - 13 augusti 2017 samt vid vernissagerna 15 juli, 2 september och 11 november.

Varmt välkomna!

kaka 

Underkategorier